Rólunk

 Ingatlanfejlesztő cégünk stabil, megbízható kivitelezői kapcsolatrendszerrel rendelkezik, akiket rendszeresen megkeresünk a munkáink tervezése során, tehát mindenféle szakipari munkára fel tudunk kérni hozzáértő személyt.

Induló projektjeink első lépése az ideális telek kiválasztása. Figyelünk arra, hogy olyan helyen építsünk lakásokat, ahol jó a közlekedés, az infrastruktúra, valamint elengedhetetlen, hogy a családok szívesen lakjanak a környéken.

Büszkék vagyunk arra, hogy visszatérő vásárlói körrel rendelkezünk, ez az igényes kialakításainknak, valamint precizitásunknak köszönhető, mindezt úgy, hogy közben maximálisan betartjuk a határidőket. Minden munka során maximálisan figyelembe vesszük az egyedi igényeket, továbbá sikerünk alapja a minőségi anyagok kiválasztása, és a minőségi kivitelezés is. Elkészült ingatlanjainkra garanciát vállalunk, mely az átadást követően is él.

Segítünk vásárlóinknak a banki ügyintézésekben is, legyen ez CSOK, vagy bármilyen más hiteligény. Mivel ügyintézővel is együttműködünk, érdeklődőinknek tudunk tanácsot adni, hogy kihez forduljanak, így pedig számukra az ügyintézés díjmentes. Ha azzal keres meg minket az ügyfél, hogy szeretne hitelt felvenni, akkor szerződéseink, valamint kiállított számláink olyan tartalmi megjelölésekkel készülnek el, amik aztán alkalmasak elszámoláshoz való benyújtásra.

Image
Image
CÍMÜNK

1204 Budapest,
Dobos utca 47.

Telefonszám